Epertorta 🍓🍓 Mascarpone krémmel

Mascarponés epertorta

#epertorta #tortarecept

 

Hozzávalók:
1 fehércsokoládés piskóta 3 lapra vágva

Eper kocsonya:
25 dkg fagyasztott eper
10 dkg cukor
1 evőkanál kukoricakeményítő

A fagyasztott epret a cukorral megfőzzük.

A kukoricakeményítőt kicsi vízzel elkeverjük.

A felforralt epret leturmixoljuk és a kukoricakeményítővel besűrítjük.

Felhasználás előtt kihűtjük.

Mascarpone krém:
250 g Mascarpone
4 dl habtejszín
az előzőekben elkészített eper kocsonya

A Mascarponét és a tejszínt kihabosítjuk.

Ezután hozzá tesszük az eper kocsonyát és készre keverjük.

A tortát betöltjük és díszítjük.

 

Epertorta
Epertorta

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook
YouTube
Instagram